De bästa svenska nöjessidorna

Internet är en enda stor lekplats full av nöjen och underhållning. Vloggare har kanaler som är större än flera av de traditionella mediehusen. Dessutom finns det flera sidor som erbjuder varierad digital underhållning. Det är svårt att sålla och hitta de bästa i det stora utbudet. Här hittar du några av de bästa svenska nöjessidorna.

Svenska vloggare

På videonätverket Youtube finns det många svenska vloggare. Youtube är en webbplats där dess användare laddar upp videoklipp i sina kanaler. Många svenskar, framför allt unga personer under 25 år, använder Youtube dagligen för att konsumera nöjen och nyheter. Youtube är en del av Google och är således ett amerikanskt företag. Det kan dock räknas som en av de största svenska nöjeskanalerna eftersom det finns många svenska vloggare här. Några av de främsta är Therése Lindgren, Jocke & Jonna, Simone Giertz och PewDiePie. Therése Lindgren är en av de svenska pionjärerna inom Youtube. 1 miljon prenumeranter får ta del av hennes vardag, produkttester samt diskussioner om viktiga ämnen. Jocke & Jonna tar med följarna till deras kanal full av galenskaper blandat med vardagsbestyr, husköp och familjeliv. Simone Giertz är en av de svenskar med flest prenumeranter på Youtube. Nästan 2 miljoner följer hennes robot- och maskinintresse. Svenska PewDiePie är en av de Youtubers som tjänar mest på sin kanal och har flest följare. Över 100 miljoner människor prenumererar på kanalen där han kommenterar dator- och TV-spel.

Aftonbladet Nöje

Aftonbladet Nöje, även kallat Nöjesbladet, är en av Sveriges största nöjessidor på nätet. Här kan läsare ta del av musik, film, kändisar och annat inom nöjesbranschen. Aftonbladet Nöje är en av de nöjessajterna. Utbudet är både internationellt och nationellt med olika krönikor och artiklar.

Expressen Nöje

Expressens nöjessajt är en annan sida som levererar nyheter om kändisar, evenemang och intressanta händelser från nöjesbranschen. Här finns många intressanta videor och nyhetssändningar med det senaste från nöjesvärlden.