De bästa nöjessidorna på nätet

Letar du efter lite ny underhållning? Här kommer ett par tips på var du kan hitta den bästa underhållning på nätet. Några av alternativen är gratis och några av dem kräver någon form av avgift. Men, du kommer definitivt att få tillgång till bra underhållning oavsett vilken av sidorna du finner mest intressant.

YouTube

YouTube är en plattform för videoklipp av olika slag. Sidan lanserades 2005 och har vuxit lavinartat sedan dess. Nästan alla följer någon av alla kanaler som finns på YouTube idag. Dessutom har många av våra idag mest kända artister och programledare en koppling till YouTube. På den här hemsidan finns det verkligen något för alla. Det spelar ingen roll om du letar efter klipp på föreläsningar av olika slag, om du är intresserad av mode och/eller sminktips, eller om du vill förbättra dina praktiska kunskaper inom något ämne. Allt finns på den här plattformen.

Den här sidan gör det också lätt för dig som tittar att kommentera om du ser något bra eller något som du vill diskutera. Du kan också lätt följa dina favoritkanaler så att du inte går miste om några nya klipp. Det går också bra att dela klippen med dina kompisar via sociala medier eller e-mail om du ser något som du tror att de också skulle vilja se.

Andra medier och spel

Många av landets större tidningar har också en tv-kanal som du kan streama nyheter från när du vill idag. Det är väldigt bra för den som vill ta del av nyheter, men som kanske inte vill läsa om dem. Dessutom får du möjlighet att även här kommentera och dela klippen som de lägger upp. Dock är det bara möjligt på vissa sidor. Det är också olika från tidning till tidning om du måste vara prenumerant för att kunna dela och/eller se klippen som läggs upp.

Tycker du om spel och vill du ha något att njuta av på din fritid är den här länken ett bra tips. Här finns det mängder med spel som passar den som gillar att koppla av med olika former av spelande under semester eller ledighet. Det varierar även här om du kan registrera dig enkelt eller om du måste skapa ett konto samt om det finns några gratis förmåner eller inte.

SVT-Play

Drygt ett år efter att YouTube lanserades släppte SVT sin egen nätbaserade tv. Här kan du ta del av en mängd av deras utbud som annars enbart sänds på tv. Det gör att du kan se dina favoritprogram när du vill, något som du inte kunde göra tidigare. Dock ligger programmen av upphovsrättsliga skäl bara uppe under en begränsad tid, vilket gör att du ändå måste hålla lite koll om du vill se något speciellt. Men, de flesta program ligger uppe ett par månader i alla fall.